I N G Y E N E S • • • H Á Z H O Z S Z Á L L Í T Á S • • • BELFÖLDÖN

FELFEDEZÉS. KALAND. FELTÖLTŐDÉS. INSPIRÁCIÓ.

Egy maradandó könyvélmény.

MAUTNER ZSÓFI, GASZTROBLOGGER

"A '12 hónap' számomra kétségtelenül az elmúlt évek legszebb szakácskönyve. Gasztronómiai területen, a hazai palettán igazán egyedülálló az az esztétikai maximalizmus és vizuális színvonal, aminek köszönhetően ez a receptgyűjtemény valóban kulináris albummá, “coffee table book"-ká vált. Éva különleges ízléssel és érzékkel nyúlt ehhez a kötethez, aminek ráadásul nem csak szerzője, hanem ragyogóan tehetséges producere is volt. Megérdemelten zsebelte be a számos nemzetközi díjat!"

TOMBOR NELLI, MODELL, PRIVÁT SÉF

"Végre egy kötet, ami bemutatja, hogy a saláták igenis lehetnek izgalmasak, finomak és nem utolsó sorban szemetgyönyörködtetőek. Az egyik legszebb receptkönyv, ami kapható a magyar piacon. Minden háztartásban ott a helye."

VAJDA PIERRE, ÚJSÁGÍRÓ, ÉTTEREMKRITIKUS

„Vibráló intelligencia, egy jobb világ ígérete [...] Az a csodálatraméltó ebben a receptgyűjteményben, hogy Bezzegh minden kombinációja úgy egyéni, hogy mégis egy létező sztenderd szemléletet képvisel [...] Ha fotelben ülve szeretnénk körbejárni a világot, nem is akármilyen ízektől kísérve, akkor elég ebből a könyvből a megadott ritmusban megvalósítani a recepteket. Olyan ez a könyv, mint Noé bárkája, minden fontos táplálékunk benne van...”

BAJI BALÁZS, VILÁGBAJNOK BRONZÉRMES ÉS EURÓPA-BAJNOK EZÜSTÉRMES GÁTFUTÓ

„Éva [...] könyve nem csupán megunhatatlan esztétikai élményt nyújt, de megszépíti minden gasztronómiát szerető ember életét. Én már kipróbáltam, és nagyon-nagyon ajánlom mindenkinek!”

12 hónap – Saláták egész évre

2017 novemberében jelent meg Bezzegh Éva 12 hónap címet viselő, azóta többszörösen díjnyertes első receptkönyve. A megkapó képi világú, nagy formátumú kötet a világ számos konyhájának ízét felvonultató, szezonális saláták témáját járja körbe. A kiadvány egy teljes éven át követi nyomon a táj és a hangulatok változásait úgy a tányéron, mint a természetben és a mindennapjainkban. Egyedi, letisztult látványvilága Laki Eszter munkáját dicséri, az oldalakat Török-Bognár Renáta bámulatos ételfotói, évszakokon átívelő táj- és életképei illusztrálják. A kötet hiánypótló a témában: amellett, hogy egyedülálló, tematikus receptgyűjtemény, csodálatos, művészi kivitelezésű könyvélményt is ígér. A mű első nemzetközi liszensze, a mára szintén díjnyertes német kiadás 'Nur Salat.' címen limitált példányban itthon is elérhető.

RÉSZLETEK